• ERASMUS+

          • BOLI SME NA CYPRE

            ERASMUS+  - BOLI SME NA CYPRE

            Od 16. do 23. októbra 2022 sa 5 žiakov  a 2 pani učiteľky našej školy zúčastnili tretieho projektového stretnutia v krásnom meste Limassol na Cypre. Počas návštevy plnili úlohy v rámci projektu KA229 „Zelené srdcia“ programu Erasmus+, ktoré boli zamerané na recykláciu elektronického odpadu a plastový odpad v moriach. Okrem odbornej časti projektového stretnutia žiaci navštívili množstvo kultúrnych a historických pamiatok- archeologický park v Pafose, kde sú podlahové mozaiky zobrazujúce výjavy z gréckej mytológie, stĺp svätého Pavla, pri ktorom bol bičovaný, kláštor Agios Neofytos a hlavné mesto Nikózia.Projekt Erasmus+ je obrovským prínosom pre našich žiakov v oblasti jazykových, komunikačných a prezentačných zručností. Návšteva partnerských škôl umožňuje spoznávať iné krajiny, ich históriu, mentalitu ľudí, školské vzdelávacie systémy. Žiaci vďaka projektu získali nových priateľov, s ktorými sú v kontakte cez sociálne siete a vždy sa tešia na spoločné stretnutia.Celá delegácia doletela bezpečne domov, svoje dojmy a zážitky šíria medzi spolužiakmi aj pedagógmi. Tešíme sa spolu s nimi ❤

          • PLAVECKÝ VÝCVIK

          • ŽIAKOV 6.ROČNÍKA

            Minulý týždeň sme realizovali pre žiakov 6. ročníka plavecký výcvik. V piatok sme ho úspešne ukončili. U každého jedného plavca v rámci jeho výkonnostnej skupiny došlo k progresu. Podľa usmiatych tvárí žiakov usudzujeme, že boli spokojní a plavecký výcvik si užívali s radosťou.

            Ďakujeme našim učiteľom telesnej výchovy za úspešne zvládnutý týždeň!

          • September v ŠKD

          • Vitaj škola!
            Zhora a či oddola prišiel rozkaz do dvora,
            či sa páči, či sa nie, že sa začne učenie:
            Zavčas rána, za zory,
            všetky deti do školy!

            Bol to, ľudia, bol to zhon,
            len to dali na bubon!
            Čo len zdravé nôžky malo,
            do školy sa všetko bralo
            všetko chcelo do školy,
            žeby hlúpi neboli.

             

            Začiatok školského roka sme privítali aj my v ŠKD. Spolu s novými žiakmi – prváčikmi, aj našimi staršími žiakmi sme sa oboznámili s BOZP, aby sme predchádzali zbytočným úrazom. Prváčikom sme poukazovali priestory školy, aby nám nezablúdili a taktiež sme ich hravou formou naučili pravidlám cestnej premávky. So začiatkom školského roka vítame pomaly aj jesenné obdobie, kde už sa začínajú tvoriť aj prvé jesenné výrobky. Tešíme sa, čo nám prinesie nový mesiac.

          • RIADITEĽSKÉ VOĽNO PRE ŽIAKOV 7.,8. a 9.ROČNÍKA

          • 13.10.2022  - ŠTVRTOK

            V zmysle § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. Z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov,

            udeľujem dňa 13.10.2022 (štvrtok) riaditeľské voľno žiakom 7., 8. a 9.ročníka
            z dôvodu účasti pedagógov na aktivitách 53. ROČNÍKA PODUJATIA CHALUPKOVO BREZNO 2022.

            Žiaci 1.-5.ročníka budú mať vyučovanie podľa rozvrhu hodín, žiaci 6.ročníka sa zúčastnia plaveckého výcviku. Obed v školskej jedálni budú mať žiaci 7.-9.ročníka zabezpečený, je potrebné sa naň prihlásiť.

            Ďakujeme za pochopenie.

            PaedDr. Danka Katonová, riaditeľka školy

          • EXKURZIA V HUTNÍCKOM SKANZENE VO VALASKEJ

          • 6.10.2022

            6.10. 2022 sme s 9.B v rámci predmetu technika navštívili Hutnícky skanzen vo Valaskej.

            Náš región má bohatú hutnícky históriu, preto vznikla skvelá myšlienka vytvoriť vedľa dnešného moderného hutníckeho komplexu Hutnícky skanzen.

            Pán Stec, nadšenec, ktorý tomuto skanzenu dáva dušu nás skanzenom previedol, zaujímavým výkladom nás vtiahol do histórie výroby železa v našom regióne. Zaujímavé exponáty, ktoré ožívajú priamo pred očami návštevníkov, nás veľmi zaujali. Pán Stec nám predstavil svoje vízie a plány do budúcna. Poďakovali sme sa mu za príjemnú a zaujímavú prehliadku a popriali veľa síl a nadšenia pre pre ďalšie budovanie a rozširovanie skanzenu. Veríme, že sa sem ešte budeme vracať.

            Ďakujeme p. učiteľovi Högerovi a p Rosíkovi za akciu a žiakom za správanie a prejavený záujem o veci minulé...

          • Európska noc výskumníkov 2022

          • Dňa 30.9.2022 sme sa zúčastnili na akcii Európska noc výskumníkov. Akcia sa konala v Banskej Bystrici v Európa SC. Stanovištia boli rozmiestnené po celom nákupnom centre a boli zamerané na prírodné vedy a jazyky. Ponúkali nám rôzne aktivity, súťaže a prednášky. Mohli sme si vyskúšať prvú pomoc, chemické ale aj fyzikálne pokusy, zlepšovať sa v jazykoch, vyskúšali sme si 3D tlač a ako funguje umelá inteligencia. Za úspešné riešenie úloh sme  získali odmeny a suveníry. Odniesli sme si veľa zážitkov a nových vedomostí.

            Žiaci 8.A, 8.B a 8.C triedy

          • HOREHRONSKÉ HRY V BANSKEJ BYSTRICI

          • V stredu - 5.10.2022 sme sa s našimi žiakmi zúčastnili súťaže Horehronské hry v Banskej Bystrici, kde sme sa spomedzi veľkého množstva pretekárov umiestnili do popredného10 miesta.

            Žiaci doniesli aj dve medaily ( zlatú) zo skoku do diaľky - Dominika Ambrozyová a zo skoku do výšky ( bronz) Dominika Ambrozyová.

            Matej Štugner obsadil krásne 4 miesto v behu na 1000m, Sofia Pavlínyiová 10 miesto v behu na 150m a Sofia Bučková v behu na 150m vo svojom rozbehu obsadila 3.miesto.Nina Matzenauerova sa najlepšie umiestnila v behu na 300m kde v rámci svojho rozbehu obsadila 3.miesto.

            Gratulujeme, tešíme sa s Vami!!!

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2022/2023

          • 5.9.2022 o 8.00 hod. v átriu školy

            Milí žiaci a rodičia žiakov základnej školy!

            V pondelok 5.9. o 8.00 hod. bude slávnostné otvorenie školského roka 2022/23 v átriu našej školy.

            Príchod žiakov očakávame  pred školu od 7.45 hod. do 7.50 hod.
            Tam si ich vyzdvihnú triedne pani učiteľky a pán učiteľ a spoločne sa presunú do átria školy.

            Do átria pozývame aj našich prváčikov spolu s ich rodičmi. Ostatných rodičov prosíme, aby do budovy a do átria školy nevstupovali.

            Pred príchodom do školy cez Edupage odovzdajte "Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti".
            Ak nemáte možnosť ho takto odovzdať škole, vyplňte ho prosím pred príchodom do školy (je vyložené pri hlavnom vchode). Rodičia prváčikov dostanú písomné vyhlásenie v škole alebo si ho môžu vytlačiť TU:   vyhlasenie.pdf,  vyplniť a priniesť triednej pani učiteľke.

            Po slávnostnom otvorení školského roka za účastí hostí - pána primátora mesta a pani predsedníčky rady rodičov, žiaci so svojimi triednymi pani učiteľkami a pánom učiteľom sa odoberú do svojich tried, kde dostanú základné pokyny k novému školskému roku. Rodičia prváčikov môžu so svojimi deťmi vstúpiť do prváckych tried a zúčastniť sa prvého dňa svojich ratolestí v škole.

            V pondelok končíme v triedach o 10.00 hodine. Školský klub detí a obed v školskej jedálni bude len od utorku 6.9.2022 pre prihlásených žiakov. Ak máte záujem o obedy a o činnosť detí v školskom klube, nezabudnite svoje deti  zapísať.

            Prihlášku na stravovanie máte v novinke stránky nižšie a prihlášku do školského klubu máte TU: Ziadost_o_prijatie_do_SKD.docx

            TEŠÍME SA NA VÁS!

          • Zápis žiakov na stravovanie pre školský rok 2022/2023

          • Milí rodičia žiakov základnej školy!

            Oznamujeme Vám, že zapísať žiakov na stravovanie v školskej jedálni pre školský rok 2022/23 môžete už v dňoch 30.8. a 31.8. a 2.9. od 6.00 hod. do 14.00 hod. v kancelárii vedúcej školskej jedálne pani Lujzy Šperkovej.

            Zápisný lístok stravníka pre bežné stravovanie a v športových triedach na školský rok 2022/2023 (v súlade s § 9 ods. 1 písm. e) vyhlášky č. 330/2009 Z. z. o zariadení školského stravovania) si môžete stiahnuť tu a vyplniť, vytlačiť doma a priniesť so sebou. Urýchli sa tým proces zápisu Vášho dieťaťa na stravovanie

            Upozorňujeme, že výška stravného na dieťa, žiaka a zamestnanca  je zatiaľ nezmenená, ale s vysokou pravdepodobnosťou sa bude zvyšovať.

             

          • Letná škola predškoláka, 5. deň

          • Posledný deň sme boli usilovní ako včielky. Prostredníctvom náučného videa sme sa dozvedeli všetko o živote včielok. Zaspievali sme si pieseň o včielke Maji a vyskúšali sme si stavanie domčekov z kociek podľa pokynov a podľa vzoru. Prostredníctvom hier v areáli školy sme si zabehali a poskákali do sýtosti. Symbolom piatkového dňa bola usilovná včielka a tak sme si ju vyrobili. Pri spoločnom vyhodnotení letnej školy predškoláka sme dostali krásnu medailu a nevieme sa dočkať, kedy sa spolu uvidíme v septembri.

          • Letná škola predškoláka, 4. deň

          • Úsmev na tvári nám hneď ráno vyčarovali veselé myšky z rozprávky, ktoré nám ukázali, aké dôležité je priateľstvo. Okrem rozprávky nás zaujali aj úlohy na interaktívnej tabuli a v pracovnom liste, ktorými sme si rozcvičili ruky. Takto pripravení sme hravo zvládli výrobu myšky. Aby sme zapojili celé telo, zaspievali sme si  v anglickej verzii pieseň Hlava, ramená...a poriadne sme si ho rozhýbali. Záver dňa patril oddychu na ihrisku. Tešíme sa na posledný deň v letnej škole!

          • Letná škola predškoláka, 3. deň

          • V tretí deň letnej školy predškoláka nás v triedach čakal nový kamarát – obratný zajačik. Na celé dopoludnie sme sa naladili pri sledovaní vtipnej rozprávky. Do zošita sme si nalepili zajačika a porozprávali sa o obrázku. Potom sme počítali a vyfarbili daný počet zeleniny, ktorú zajko zjedol. Deň sme si spríjemnili pesničkou a tančekom Zajačik do lesa...Obratného zajačika nám bude pripomínať vlastnoručne vyrobený náramok. Vlastnú obratnosť sme si nakoniec precvičili pri súťaživých hrách na multifunkčnom ihrisku. 

          • Letná škola predškoláka, 2.deň

          • Dnes sme zavítali do sveta múdrych sovičiek. Prostredníctvom zaujímavého textu sme sa dozvedeli o spôsobe ich života. Po desiate sme si v triedach rozvíjali matematické predstavy prostredníctvom pracovného listu, kde sme počítali sovičky, určovali počet, polohu, poradie a na záver sme ich vymaľovali. Po krátkom oddychu na čerstvom vzduchu sme si zatancovali na pieseň „Išla sova na tanec“ a na pamiatku sme si vyrobili veselú sovičku. Druhý deň v našej škole sme zakončili výborným obedom. Ktovie, aké zvieratko tu na nás bude čakať zajtra?

          • Letná škola predškoláka, 1. deň

          • Nastal dlho očakávaný deň, pondelok 25. júla, kedy si predškoláci prvýkrát  vyskúšali, aké je to byť školákmi. Budúce prvácke triedy, doteraz tiché, sa rozozvučali detskými hláskami a smiechom.

            Deti sa premenili na bystré líštičky a pomocou riekanky s pohybom rozcvičili celé telo. Spolu s Farbičkou spoznali čísla a farby v anglickom jazyku. Po výdatnej desiate si vyskúšali prácu na  počítači pri maľovaní a riešení jednoduchých úloh.

            1. deň v škole ukončili pohybovými hrami v telocvični, návštevou žihadielka a vychádzkou v prírode. V škole sa im všetko páčilo a tešia na ďalšie dni plné tvorivých aktivít a super zážitkov v réžii pani učiteliek a pani asistentiek.

          • DÔLEŽITÝ OZNAM

          • DOTÁCIA NA STRAVU PRE ŠKOLSKÝ ROK 2022/23

            Z dôvodu zmeny  zákona k poskytovaniu  dotácií na stravu platnej od 1.7.2022,  oznamujme rodičom, resp. zákonným zástupcom detí,  že pri nároku na jej poskytnutie sú 2 vekové kategórie detí:

            • Deti v poslednom ročníku MŠ ( predškoláci 5,6 ročné),  alebo deti v ZŠ (do 15 rokov),  ak si rodič neuplatňuje daňový bonus  (od 1.7.2022 je to 70,-€/mesačne).

            Pre poskytnutie dotácie na stravu pre deti v tejto vekovej kategórii je potrebné doručiť do Základnej školy na Pionierskej ul. č. 4 v Brezne  (resp. vhodiť do schránky pred vchodovými dverami) do 24.7.2022  Čestné vyhlásenie o neuplatnení nároku na sumu daňového bonusu na vyživované dieťa.

            Upozorňujeme rodičov, že si musia vybrať medzi daňovým bonusom, ktorý je od 1.7.2022 70,-€/mesačne a môžu si ho  uplatniť u svojho zamestnávateľa, alebo dotáciou na stravu, ktorá je 1,30€/deň a môžu si ju uplatniť v základnej škole s doložením čestného vyhlásenia...

            • Deti nad 15 rokov v ZŠ (napr. z dôvodu opakovania ročníka, odkladu povinnej školskej dochádzky...), majú nárok na dotáciu na stravu, ktorá je 1,30€/deň,  aj v prípade, ak si rodič na toto dieťa uplatnil nárok na daňový bonus  (od 1.7.2022 je to 40,-€/mesačne).

            Pre poskytnutie dotácie na stravu pre deti v tejto vekovej kategórii je potrebné kontaktovať vedúcu školskej jedálne č.tel. 6112168, 0911867020 do 24.7.2022.

          • JÚN V ŠKD

          • Posledný mesiac v školskom roku 2021/2022 bol v školskom klube detí bohatý na pohybové hry a rozmanité športové súťaže, ktorými sme odštartovali aj začiatok mesiaca, keďže sme si pre deti pripravili rôzne súťažné disciplíny ku Dňu detí. Deti z jednotlivých oddelení mali možnosť súťažiť v tom, kto urobí najväčšiu bublinu, najrýchlejšie zabehne maratón pomedzi kužele, komu nespadne čokoládové vajíčko z lyžičky, spraví najviac skokov cez švihadlo a podobne. Okrem súťaží si deti mohli zahrať bedminton, vybíjanú, futbal a iné loptové hry. Nezabudli sme však ani na našich oteckov a k ich sviatku sme pre nich vyrobili darčeky a zanechali im milé odkazy. Deti taktiež potešili aj ostatných žiakov pestrofarebnými maľovanými dúhovými mostmi, ktoré kriedami nakreslili pred budovou školy. Okrem Dňa detí si deti užili aj návštevu pána zmrzlinára, v rámci ktorej si nielen pochutnali na lahodných nanukoch, ale sa dozvedeli aj nové informácie o výrobe a pôvode zmrzliny. Všetkým deťom prajeme krásne leto a tešíme sa na stretnutie v ďalšom školskom roku.

          • ČÍTAJME SI - DETSKÝ ČITATEĽSKÝ MARATÓN 2022

          • Projekt realizuje Linka detskej istoty pri Slovenskom výbore UNICEF v spolupráci so slovenskými knižnicami. Cieľom podujatia je zapojiť čo najväčší počet detí do čítania. My sme sa ako každý rok aj teraz s nadšením zapojili, pretože čítanie poskytuje deťom činnosť vo chvíľach voľna, podporuje ich fantáziu, predstavivosť a naše deti čítanie jednoducho milujú. Dnes sme navštívili Mestskú knižnicu a s radosťou sme podporili úžasný projekt.

          • Hore Hronom, dolu Hronom

          • 1. ročník umeleckej súťaže

            V piatok  17.6.2022 sa 2 žiaci zo 7.C,  Hanka Gubáňová a Jakub Bubelíny, spolu s triednou p. učiteľkou zúčastnili v Telgárte na slávnostnom oceňovaní výhercov v rámci 1. ročníka súťaže Hore Hronom, dolu Hronom. Súťaž organizovala ZŠ v Telgárte a žiaci sa mohli zapojiť v nasledovných okruhoch: literárna tvorba, výtvarná tvorba, komiks, fotografická tvorba. Podujatie začalo prehliadkou všetkých prác vystavených v ZŠ Telgárt, spojenou s bohatým občerstvením pre žiakov aj pedagógov. Potom nasledovalo slávnostné vyhodnotenie pri Kolibe v  Ski Telgárt, kde odborná porota vyhlásila tých najlepších a odovzdala hodnotné  ceny. Konkurencia bola veľká, do súťaže sa zapojilo množstvo ZŠ, ŠZŠ aj ZUŠ z nášho regiónu. Aj napriek tomu sa nám podarilo uspieť. Obaja naši žiaci získali rovnako vo svojej 3. kategórii (žiaci 7.-9. ročníka) krásne 2. miesto. Hanka za literárnu tvorbu – poéziu (báseň Vyznanie Hronu) a Jakub za fotografickú tvorbu (Hron a jeho okolie). Gratulujeme našim šikovným žiakom, prajeme im aj naďalej veľa tvorivých síl, nápadov a zároveň ďakujeme za peknú reprezentáciu školy.

          • MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA V MASWRESTLINGU

          • ÚSPECH NAŠICH ŽIAKOV

            V piatok, dňa 10.6.2022 sa výber našich žiakov 2.stupňa s pánom učiteľom Mgr. Martinom Högerom zúčastnil majstrovstiev Slovenska v Maswrestlingu v Banskej Bystrici.

            Jedná sa o silovú súťaž v pretláčani pomocou dreveného kolíka. Táto súťaž je novinkou tohto školského roka, preto sme sa rozhodli že sa zapojíme do tejto súťaže. Pre našich žiakov to bola premiéra súťažiť so žiakmi, ktorí sa tomuto športu venujú aj na vyššej úrovni. No skvelá reprezentácia našich žiakov a ich neskutočne odhodlanie a chuť športovať priniesla svoje ovocie. Naši žiaci druhého stupňa v jednotlivých kategóriách získali dve prvé , jedno druhé a dve tretie miesta.

            Krásna bilancia v športe, ktorý je pre nás stále len novinkou.

            Všetkým zúčastneným žiakom gratulujeme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu našej školy.

            Ste skvelí, ešte raz veľké ďakujeme!

          • ŽIACKA ANKETA O TOP UČITEĽA ŠKOLY

          • VYHODNOTENIE

            V tomto školskom roku sme sa odhodlali k trošku odvážnemu činu. Inkluzívny tím vedený Mgr. Radkou Kohútikovou pripravil a zrealizoval žiacku anketu. Žiaci v nej hlasovali za TOP učiteľa alebo učiteľku na našej škole. Okrem toho v ankete mohli vyjadriť svoj názor na našich učiteľov, oceniť a ohodnotiť ich.

            Niektorí z nej mali obavy, tie však neboli opodstatnené.

            Žiaci o pedagógoch napísali krásne a zaujímavé veci, vďaka ktorým sme sa dozvedeli, čo si na učiteľoch najviac vážia a čo oceňujú.

            Dozvedeli sme sa, že si najviac vážia ľudskosť pedagóga.

            Máme na škole pánov učiteľov a učiteľky, ktorí žiakov pochopia, zasmejú sa s nimi, zapoja sa do hry, odfotia sa s nimi na karnevale, nekričia na nich, dozvedeli sme sa, kto ich pochopí, porozpráva sa s nimi, komu môžu dôverovať.....

            Žiaci si veľmi vážia, keď sa im pani učiteľky venujú po vyučovaní a individuálne im dovysvetľujú učivo. Ocenili doučovanie, ktoré pre nich v škole robíme... Vážia si, keď im dáme možnosť opraviť si zlú známku.

            Možno sú to drobnosti, ktoré robíme prirodzene, ale vedzte, že práve tieto maličkosti si žiaci veľmi vážia.

            Ďalej žiaci ocenili učiteľov, ktorí vedia dobre vysvetliť učivo, tak, že to všetci pochopia, učiteľov, ktorí ich dokázali niečo naučiť aj cez počítač....

            Veľmi radi spomínajú na mimoškolské aktivity, ktorých bolo žiaľ málo – spomínali zážitky z výletu na vyhliadkovú vežu a z karnevalu. Dozvedeli sme sa aj zaujímavosti, napríklad sme zistili kto z pedagógov má rád klobásy, kto rozdáva korálky, s kým boli super on-line hodiny, kto žiakov vie pochopiť, s kým je zábava, kto sa smeje na ich vtipoch...

            Zaujímavé je, že každý z pedagógov v našej škole je pre niekoho najlepším učiteľom, najlepšou učiteľkou.

            Anketu sme vyhodnotili na slávnostnej pedagogickej rade usporiadanej pri príležitosti Dňa učiteľov. Pre každého z pedagógov náš inkluzívny tím pripravil diplom, na ktorom sú slová žiakov, ktorých učia.

            Každý dostal svoje ocenenie, ale jeden pedagóg bol predsa len TOP. Stala sa ňou pani učiteľka, ktorá získala najviac hlasov v 5 kategóriách zo 7:

            najlepšia učiteľka,

            učiteľka, ktorú majú žiaci najradšej,

            učiteľka, na ktorú sa najviac tešia,

            najlepšia online učiteľka,

            učiteľka, ktorej predmet je najzaujímavejší.

            Je to pani učiteľka, na ktorej si žiaci cenia, že sa ich opýta ako sa majú, keď sa spolu stretnú. TOP učiteľkou na našej škole sa na základe žiackej ankety stala Pani učiteľka SILVIA KÁNOVÁ! Ocenenie a poďakovanie dostala nielen od vedenia školy, ale za rodičov aj od predsedníčky Rady rodičov.

             

            JEDNOTLIVÉ KATEGÓRIE A ICH "VÍŤAZI":

            1. najlepšia učiteľka

            1. Mgr. Silvia Kánová 
            2. Mgr. Veronika Giertlová 
            3. Mgr. Anna Rybošová 

            2. mám najradšej

            1. Mgr. Silvia Kánová
            2. Mgr. Veronika Giertlová
            3. Mgr. Martin Höger

            3. najlepší on-line učiteľ

            1. Mgr. Silvia Kánová 
            2. Mgr. Veronika Giertlová 
            3. Mgr. Alena Majerníková

            4. najviac sa teším na...

            1. Mgr. Silvia Kánová 
            2. Mgr. Matin Höger
            3. Mgr. Anna Rybošová

            5. má najzaujímavejšie hodiny

            1. Mgr. Silvia Kánová 
            2. Mgr. Alena Majerníková
            3. Mgr. Ľubica Gádošiová 

            6. je najzábavnejší učiteľ

            1. Mgr. Anna Rybošová 
            2. Mgr. Ľubica Gádošiová 
            3. Mgr. Janka Laubertová

            7. komu najviac dôverujem

            1. Mgr. Zuzana Pavlínyiova
            2. Mgr. Veronika Giertlová
            3. Mgr. Silvia Kánová

            GRATULUJEME A TEŠÍME SA, ŽE NAŠI ŽIACI VEDIA OCENIŤ SVOJICH PEDAGÓGOV!
            Vážime si ich podporu a porozumenie. Veď aj učiteľ je len človek. :)

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou Karola Rapoša, Pionierska 4, 977 01 Brezno
      • 048 611 70 13 - riaditeľka školy 048 611 70 14 - sekretariát 048 611 21 68 - školská jedáleň email školskej jedálne: jedalen.zsraposa@gmail.com 0911 867 020 - mobilný kontakt na školskú jedáleň 048 285 80 25 - materská škola, pracovisko Ul. Nálepkova 50 048 611 45 82 - materská škola, pracovisko Ul. Clementisa 3
      • Pionierska 4 977 01 Brezno Slovakia
      • 45016089
      • 2022436383
      • SK1056000000002036683009
      • SK4656000000002036681003
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje